måndag 18 november 2013

Ovanlig aktivitet

Idag har sysslat med något som faktiskt är en ganska ovanlig aktivitet. I alla fall för mig.
Jag har shoppat!!
Efter ett av mina två, per vecka, besök hos pappa åkte jag ner på stan för att hämta ett jerseytyg som jag beställt genom Blåfuran.
Väl där tog jag mig verkligen tid att kolla i affären vad som finns där. Vanligtvis har jag så bråttom eller är så trött att jag inte hinner/orkar göra mer än det jag tänkt innan.
Det blev en hel del smått och gott att användas vid min nygamla hobby, att sy dockor.
Fick ögonen på Lindex tvärsöver gatan när jag kom ut från Blåfuran, och kom ihåg att jag flera gånger tänkt att "jag måste ha nya kläder", vilket jag avskyr att handla. Tjejen på insidan gillar inte att de kläder hon vill ha inte passar tanten som tagit över kroppen. Nåväl idag var jag lugn och avslappnad och hade inga krav på att jag "måste" ha något idag, bara för att ... . Så därför hittade jag mer än vad har råd att köpa, alltså var jag tvungen att välja istället för att köpa något som nästan är vad jag egentligen vill ha.
Glad i hågen, nu med två påsar i handen vände jag näsan mot parkeringen och bilen och fick syn på ... affären med garner.
Garn är bra att ha. Till hår åt dockorna ... och ... öh ... Jaja, det får räcka så länge.
Betalade och gick ut ... Inga frestande affärer i sikte, så den här gången kom jag ohejdad till bilen och blev högt och tydligt beordrad av magen att åka hem och äta.

Så här är jag nu hemma och HUNGRIG!!

Tack o adjö. Nu blir det mat.2 kommentarer:

  1. Ha,haha,,,jag har också en tjej på insidan,som INTE gillar att tanten tagit över kroppen!!!
    Hoppas att du är mätt och belåten,med denna dagen nu då...
    Önskar dig en fin och Välsignad måndagskväll!!!
    Kram!!!

    SvaraRadera